Hello Loves!

Visionen bag Poshbeauty

Idéen bag min blog er at jeg længe haft en stor passion for alt skønhedsrelateret, såsom hudpleje, makeup, og ikke mindst for fashion derfor havde jeg lysten til at dele mine tanker med jer.

Jeg har altid haft lysten til det her med at blogge det har jeg haft i mange år snart  som “lille” Hanna på 11 år har jeg gået op i min hud, det stammer helt tilbage fra den gang jeg besøgte min mormor som boede i Pakistan. Uden for huset voksede der mango, bananer, forskellige online essay former for bære som min mormor ofte lavede forskellige masker og scrubs af. Hudpleje betyder rigtigt meget for mig. Det gør utroligt meget for selvtillid at min hud er helt perfekt. Derfor går jeg meget op I at jeg bruger rene produkter. Jeg har erfaret at min hud nyder allerbedst af når jeg plejer min hud med rene produkter. Lige nu består min hudpleje at fugte min hud så meget som muligt særligt her I vinter har min hud tendens til at blive ekstre tør derfor  bruger jeg også en nærende olie som hedder Face & body oil  I min daglige hudpleje-rutine den giver så en fin hud I vinterkulden. Du kan læse beskrivelse om produktet under billedet. Min hudpleje-rutine er dog meget simpelt. Lige nu er jeg meget glad for min Camomile silky cleansing oil. Dette produkt er simpelthen det bedste makeupfjerner og ansigtrens i én jeg har prøvet. Derudover er den utrolig effektiv og er nu blandt en af det mest brugte hudpleje produkt jeg øjeblikket benytter.

Kom endelig med tips fra Jeres hudpleje-rutine

Vores effektive Camomile Make-Up Removal Collection består af fire produkter, der alle indeholder Community Fair Trade kamille produceret i Storbritannien. Serien vil effektivt fjerne alle former for makeup, herunder vandfast øjenmakeup, og er også skånsom mod huden. Velegnet til alle hudtyper. Forhandles i the body shops hjemmeside samt magasin link: http://www.thebodyshop.dk/

 

http://www.matas.dk/juhldal-face-body-oil-100-ml

Stop udtørring af din hud med Face & Body Oil – 100 pct. ren abrikoskerneolie Til ansigt og krop – Styrker og bevarer huden spændstig – Beskytter huden mod udtørring – Inden barbering så hudirritation undgås – Som massage- og badeolie Forhandles i matas kr. 79.00 kr for 100.ml

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hello Loves!